Review Visus Oogkliniek

Onze review van Visus Oogkliniek is gefundeerd op basis van diverse informatiebronnen: de website van Visus Oogkliniek en klantbeoordelingen op Trustpilot.nl. Visus Oogkliniek heeft meerdere klinieken in Nederland en 1 kliniek in België. Je kan terecht in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Antwerpen. De klinieken zien er rustig en sfeervol uit.

Kennis en ervaring ooglaserbehandelingen

Bij Visus Oogkliniek bestaat het team uit verschillende oogartsen, verplegers, optometristen en onderzoekers. Het medisch team bestaat uit 9 specialisten, waarvan 5 refractiechirurgen.

Van deze 5 refractiechirurgen hebben drie oogartsen ruime ervaring. De eerste is Drs. Wolter die 15 jaar ervaring heeft als refractiechirurg. Doordat hij al zo lang werkzaam is, heeft hij de ontwikkelingen van ooglaserchirurgie vanaf het begin meegemaakt. De tweede is Drs. Chelo Temprano. Zij werkt al sinds 1989 als oogarts. Ze heeft ervaring opgedaan in het Oogziekenhuis Rotterdam, het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en Het Ruwaard van Putten ziekenhuis. De laatste is Drs. Kubra Umar. Zij heeft verreweg de meeste ervaring, want zij werkt al 32 jaar als refractiechirurg. Sinds 2011 werkt zij bij Visus Oogkliniek.

De andere twee specialisten zijn Hayati Guzel en Dr. E. Kilic. Dr. E. Kilic heeft als specialisatie oogtumoren. Daarom werkt zij naast Visus Oogkliniek ook bij het Erasmus MC in Rotterdam. Hayati Guzel heeft gestudeerd aan een prestigieuze Universiteit in Duitsland: de Eberhard-Karls-Universiteit te Tübingen. Hij heeft als refractiechirurg gewerkt bij de Augenkliniek die gelieerd is aan de Universiteit waar hij gestudeerd heeft. Meneer Guzel heeft zijn BIG-registratie aangevraagd en is hier dus nog niet in het bezit van.

Refractiechirurgen

Drs. Wolter (BIG: 49056187301)

Drs. Chelo Temprano  (BIG: 19024238001)

Drs. Kubra Umar (BIG: 09021021901)

Dr. E. Kilic (BIG: 89052950101)

Hayati Guzel (BIG: aangevraagd)

Ooglaserbehandelingen

Bij Visus Oogkliniek kan je terecht voor de ooglaserbehandelingen:

  • ReLEx SMILE
  • TransPRK
  • IntraLasik Femtosecond

Daarnaast zijn er 2 mogelijke aanvullingen op je ooglaserbehandeling mogelijk:

  • Wavefront
  • Monovision

Redactie

Visus Oogkliniek is in het bezit van het ZKN-keurmerk. Deze kliniek biedt een levenslange garantie en 100% zichtgarantie na het ooglaseren. Dit is een uitstekende kliniek om je ogen bij te laten laseren.

Ga naar Visus Oogkliniek.

9

Aantal behandelingen

9.0/10

Tarieven

9.0/10

Specialisatie arts(en)

9.0/10

Keurmerken

9.0/10

Klantvriendelijk

9.0/10