OKD Logo Privaat

Telefoonnummer
078 615 15 24

E-mailadres
info@oogkliniekdrechtsteden.nl

Website
www.oogkliniekdrechtsteden.nl

Kliniek Papendrecht
Veerpromenade 22
3353 HG Papendrecht

Oogkliniek Drechtsteden Privaat

Oogkliniek Drechtsteden Privaat (voorheen OoglaserCentrum Drechtsteden) is sinds de start in 2002 gevestigd in Papendrecht. Van mei 2002 tot en met april 2013 was de kliniek gevestigd boven Struijk Optiek. Hier werden de ooglaserbehandelingen uitgevoerd. In april 2013 is de kliniek verhuisd naar de overzijde van de straat. In deze nieuwe kliniek is naast een OK voor ooglaserbehandelingen ook een Klasse 1 OK voor implantlenzen gerealiseerd. Beide operatiekamers voldoen uiteraard aan de hoge eisen die er op dit moment door de keurende instanties gesteld worden. In 2014 heeft zich ook Oogkliniek Drechtsteden, een kliniek voor verzekerde zorg, in het pand gevestigd. Vanaf mei 2019 gaat Ooglasercentrum Drechtsteden verder onder de naam Oogkliniek Drechtsteden Privaat.
Oogkliniek Drechtsteden begon in 2002 met een team van vijf leden, waaronder drie zeer ervaren oogartsen, een optometrist en een officemanager. Eind 2010 kwam er een tweede optometrist bij en medio 2013 werd het team aangevuld met een secretaresse en twee operatieassistenten.
Vier van deze team leden, waaronder twee oogartsen, hebben zelf in Oogkliniek Drechtsteden Privaat een ooglaserbehandeling ondergaan.

Het ervaren OKD-team van betrokken specialisten staat garant voor de best mogelijke oogzorg. Dit team bestaat uit de oogartsen Gerard Groothuizen, Wouter Groothuizen en Renoe Soebhag. Daarnaast worden onze dokters ondersteund door een team van optometristen en orthoptisten, Mark Bunt en Mariet Rietveld, optometrist gespecialiseerd in refractiechirurgie.

MethodePrijs
Vooronderzoek€ 100,-
PRK€ 1195,-
Lasek€ 1295,-
TransPRK€ 1395,-
Wavefront / Personalised Treatment€ 250,-