logo-fo-retina-total-eye-care

Telefoonnummer
0343 516 718

E-mailadres
oogzorg@retina.nl

Website
www.retina.nl

Kliniek Driebergen
Traaij 42
3971 GP Driebergen

Retina Total Eye Care

Directeur Jan Willem van der Linden: “In onze oogkliniek wil ik als perfectionist, elke keer weer een topprestatie neerzetten. Dit bewerkstellig ik niet alleen door continu te investeren in de nieuwste apparatuur, software en research, maar tevens door de persoonlijke inzet en kwaliteiten van mijn team optimaal te ontwikkelen en benutten. Bij het oprichten van onze oogkliniek in 1971 had ik een duidelijk doel voor ogen, namelijk het aanbieden van het breedst mogelijke scala aan behandelingen, gericht op verbetering van het zicht”.

Een oogonderzoek geeft u inzicht

Ondanks de vele voordelen, is het besluit om uw ogen te laten laseren niet zomaar gemaakt. Daarom besteedt Retina Total Eye Care veel aandacht en tijd in deskundige voorlichting afgestemd op uw persoonlijke situatie. Ons advies is om eerst een uitgebreid oogonderzoek te laten uitvoeren. Dit verplicht u tot niets en geeft direct antwoord op de vraag of u mogelijk geschikt bent voor een ooglaserbehandeling.

Voor iedereen een unieke behandeling

Hoewel de meeste klinieken een standaard brilsterkte-behandeling toepassen, zijn wij al jaren gespecialiseerd in ooglaserbehandelingen die exclusief op uw ogen zijn afgestemd. Ook onregelmatigheden op uw hoornvlies worden nauwkeurig gecorrigeerd, waardoor uw gezichtsscherpte kan toenemen tot maar liefst 160%.

Gecertificeerde kliniek

Retina Total Eye Care is in het bezit van het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). De ZKN stelt zich ten doel om uitsluitend klinieken als leden te erkennen, die een hoog kwaliteitsniveau hebben. Daarnaast zijn wij ISO gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeleid. Dit betekent dat er altijd middels vastgestelde protocollen en procedures wordt gewerkt. Continue verbetering van organisatie en dienst staan hierbij centraal.

Zeer ervaren en gekwalificeerde oogchirurgen

Wij zijn de enige privékliniek in Nederland met gepromoveerde academische oogartsen. Daarnaast doen wij wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met het AMC/UVA en dit publiceren wij in vooraanstaande internationale vakbladen. Onze oogartsen zijn verbonden aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam, zijn BIG-geregistreerd, NGRC-gecertificeerd en gespecialiseerd in refractiechirurgie.

MethodePrijs
Vooronderzoek€ 135,-
Lasek€ 1475,-
IntraLasik€ 1750,-
Leesbrilcorrectie+ € 975,-
Wavefront / Personalised Treatment€ 500,-