Review Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren voert al 15 jaar ooglaserbehandelingen uit. Hierdoor zijn zij inmiddels een van de meest ervaren ooglaserklinieken van Nederland. Het motto van deze kliniek is “De beste zorg hoeft niet duur te zijn”. Dit bereiken zij doordat zij alleen ooglaserbehandelingen uitvoeren voor een voordelige prijs. Dit betekent voor jou dat alles in deze kliniek erop gericht is om jou de hoogst mogelijke kwaliteit behandeling te geven. Van alle voorschriften en processen tot het extreem deskundige en gespecialiseerde team.

De refractiechirurgen

Bij Vision Ooglaseren werken twee deskundige refractiechirurgen: dr. Jose Ramon Villada en drs. Javier Martínez de Aragón. De oogartsen voldoen aan de juiste kwaliteitseisen. Ze zijn immers allebei BIG geregistreerd (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en NOG gecertificeerd (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).

Drs. Javier Martínez de Aragón

Na zijn opleiding tot oogarts, heeft hij onderzoek gedaan en diverse trainingen gevolgd.Drs. Javier Martínez de Aragón refractiechirurg Review Vision Ooglaseren Onder andere een Microchirurgie training in de ‘Mayo Clinics’ in Rochester, Minnesota (VS).

In 2012 is drs. Javier Martínez de Aragón als oogarts afgestudeerd in het Academisch Medisch Centrum. Vervolgens heeft hij in Spanje zijn opleiding tot refractiechirurg gevolgd. Daarna heeft hij werkervaring opgedaan bij o.a. Care Vision en Bergman Clinics.

BIG: 89064597501

Dr. Jose Ramon Villada

Sinds 1998 werkt dr. Jose Ramon Villada al als refractiechirurg. Hij heeft al meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd met veel succes.Dr. Jose Ramón Villada refractiechirurg Review Vision Ooglaseren

Dr. Jose Ramon Villada is een echte autoriteit op het gebied van de refractiechirurgie. Dit komt doordat hij colleges heeft gegeven op verschillende Universiteiten in Europa over o.a. refractiechirurgie. Ook heeft hij veel gepubliceerd werk: onder andere 3 boeken en ruim 30 artikelen. Verder voert hij veel onderzoek uit. Daarnaast leidt hij zelfs oogartsen op tot refractiechirurgen.

BIG: 89064597501

Al met al een uitstekende artsen om je ooglaserbehandeling door te laten uitvoeren.

Ervaringen van patiënten

Patiënten beoordelen de ervaring en behandeling bij Vision Ooglaseren met een 9.4. Dit is een indrukwekkend cijfer. Dit cijfer is gebaseerd op 568 reviews.

De kliniek

Vision Ooglaseren heeft twee locaties: in Eindhoven en Amsterdam. In Eindhoven kan je terecht voor:

  • het vooronderzoek
  • de controles

Voor de behandeling vragen ze je eenmalig naar Amsterdam te komen. In Amsterdam kan je voor alles terecht:

  • het vooronderzoek
  • de behandeling
  • de controles

De kliniek in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken, want ze zitten aan de rand van de stad. Hierdoor hoef je dus niet het centrum van Amsterdam in.

De behandelingen vinden plaats in een behandelkamer. Dat is een kamer die voldoet aan de eisen van de Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ). Daarnaast ziet de kliniek er netjes uit met veel lichte ruimtes. Het personeel is heel vriendelijk en deskundig.

ZKN-gekeurde kliniek

Vision Ooglaseren is in het bezit van het ZKN-certificaat. Hun laatste ZKN-keuring is in oktober 2016 geweest. Daardoor voldoen zij wederom aan alle strenge kwaliteitseisen. Hierdoor ben jij verzekerd van de meest veilige en persoonlijke behandeling.

Kosten van de ooglaserbehandeling

In de tariefvergelijker is te zien dat Vision Ooglaseren de best beoordeelde kliniek is met de voordeligste tarieven. Dit geldt voor de ooglaserbehandelingen: IntraLasik, TransPRK en Lasek/PRK. Het vooronderzoek is gratis.

Lees meer over de ooglaserbehandelingen van Vision Ooglaseren.

Vision Ooglaseren

9.2

Aantal behandelingen

9.0/10

Tarieven

10.0/10

Specialisatie arts(en)

10.0/10

Keurmerken

9.0/10

Klantvriendelijk

8.0/10

Voordelen

  • Deskundige behandelaars
  • Zeer klantvriendelijk

Nadelen

  • Geen