Review Bergman Clinics

Bergman Clinics heeft vestigingen door heel Nederland. Echter, je ogen kan je alleen laten laseren bij de vestiging Utrecht. De kliniek ziet er netjes en professioneel uit, met een deskundig team. De visie van Bergman Clinics omschrijven zij zelf in drie woorden: Focus, Aandacht en Resultaat. Naast ooglaserbehandelingen, voert deze kliniek nog vele andere behandelingen uit. Verder is Bergman Clinics ZKN-gecertificeerd.

Kennis en ervaring van ooglaserbehandelingen

Bij Bergman Clinics werken verschillende oogartsen. Deze oogartsen voldoen allemaal aan de juiste eisen, want ze zijn lid van het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap). Daarnaast zijn ze ook BIG geregistreerd:

  • drs. Michiel Luger (BIG-registratie: 19022594301)
  • drs. Michiel Blok (BIG-registratie: 69020023101)
  • dr. Long Ly (BIG-registratie: 59067056301)
  • drs. Siamak Nobacht (BIG-registratie: 79044288301)

Bij Bergman Clinics kan je terecht voor de ooglaserbehandelingen IntraLasik, TransPRK, Lasek/PRK en SMILE.

Tarieven van de ooglaserbehandeling

Bij een prijsvergelijking is te zien dat Bergman Clinics hogere tarieven hanteert dan de meeste andere klinieken. Deze vergelijking is gebaseerd op 15 ooglaserklinieken. Hierin staan ze met de IntraLasik ooglaserbehandeling op de 6de plaats met de prijs van € 1599,-. Voor de TransPRK is dit de 5de plaats met een prijs van € 1349,-. Met de prijs van de Lasek/PRK staan ze op nummer 4. Voor de SMILE behandeling zijn ze de op een na duurste.

Redactiekeuze

Vanuit de redactie hebben wij de top drie klinieken voor je op een rijtje gezet. Wij vinden dat Bergman Clinics hierin thuishoort. In de visie van Bergman Clinics is te lezen: “We stellen de cliënt centraal in ons handelen en bij het organiseren van onze medische zorg. Wij streven ernaar dat de patiënt zich door onze persoonlijk en mensgerichte benadering echt cliënt voelt.” Dit is een mooi streven. Daarnaast heeft Bergman Clinics een goede naamsbekendheid, leveren ze kwaliteit en zijn ze gericht op persoonlijke aandacht. Alles bij elkaar genomen is Bergman Clinics een van de betere klinieken voor je ooglaserbehandeling.

Ga naar Bergman Clinics.

8.7

Aantal behandelingen

8.5/10

Tarieven

8.0/10

Specialisatie arts(en)

9.0/10

Keurmerken

9.0/10

Klantvriendelijk

9.0/10

Voordelen

  • Deskundige behandelaars

Nadelen

  • Geen