Ooglaseren in Noord-Brabant (7)

Selecteer bij welk van onderstaande vestigingen u een brochure wilt aanvragen:

 • CARE Vision

  CARE Vision

  Wat is het ZKN keurmerk?   CARE Vision CARE Vision is onderdeel van Vision Oogzorg Groep.

 • VISUS OOGKLINIEK

  VISUS OOGKLINIEK

  Af zijn van uw bril of contactlenzen? Een droom? Voor cli?nten van Visus Oogkliniek is dit een droom die vervuld wordt. Wakker worden zonder naar je bril te hoven grijpen, een middagdutje doen zonder aan de lenzen te moeten denken of gewoon het ge..

 • Lasik Centrum

  Lasik Centrum

  Wat is het ZKN keurmerk? Lasik Centrum is hét centrum voor refractie chirurgie in de Benelux dat streeft naar optimale klanttevredenheid en het behalen van het beste eindresultaat voor onze cliënten. Wij willen een "centre of visual excellence" z..

 • VISION OOGLASEREN

  VISION OOGLASEREN

  Wat is het ZKN keurmerk? Bij Vision Ooglaseren vinden we dat goed zicht onbetaalbaar is. Je hebt immers maar 1 paar ogen. Voor wie beter zicht wil, heeft Vision Ooglaseren een betaalbare oplossing. Ooglaseren door vooraanstaande specialisten en de modernste techniek...

 • FYEO Medical

  FYEO Medical

  Wat is het ZKN keurmerk? Uw ogen zijn bij FYEO Medical in Eersel in vertrouwde handen. FYEO Medical werkt met de nieuwste generatie laserapparatuur van Technolas: De Zyoptix 100 met irisherkenning en eyetracking: een snellere & uiterst nauwkeurige laser, waar..

Zoek kliniek op regio