Ooglaseren in Zuid-Holland (5)

Selecteer bij welk van onderstaande vestigingen u een brochure wilt aanvragen:

 • OoglaserCentrum Drechtsteden

  OoglaserCentrum Drechtsteden

  Wat is het ZKN keurmerk? Ooglasercentrum Drechtsteden (OLCD) legt zich bij haar behandelingen, naast de behandeling van de sterkte, vooral toe op het verbeteren van het contrastzien en het nachtzien met behulp van de Topolyzer, de Analyzer en de Custom-Q Het centrum i..

 • VISUS OOGKLINIEK

  VISUS OOGKLINIEK

  Af zijn van uw bril of contactlenzen? Een droom? Voor cli?nten van Visus Oogkliniek is dit een droom die vervuld wordt. Wakker worden zonder naar je bril te hoven grijpen, een middagdutje doen zonder aan de lenzen te moeten denken of gewoon het ge..

 • Alma Care Nederland

  Alma Care Nederland

  Het Istanbul Surgery Hospital wordt internationaal gezien als een top kliniek op het gebied van de refractie chirurgie. Dr. Sinan Goker geeft leiding aan het medisch team en behoort tot de top 4 van meest ervaren specialisten ter wereld (NRC Hande..

 • EyeCorrect

  Laserbehandeling in het super moderne Dunya Oogziekenhuis (World Eye Hospital) in Istanbul of Antalya tegen een zeer aantrekkelijke all-in prijs van € 1750 voor beide ogen.   Hierin is inbegrepen: ·  &nbs..

 • EyeMIND

    De medische staf van het Dünya Oogziekenhuis bestaat uit vooraanstaande, hooggekwalificeerde artsen met jarenlange ervaring. Zij hebben hun sporen verdiend in de gezondheidszorg en hebben gekozen voor de professionele sfeer binnen ..

Zoek kliniek op regio