Nieuws: Veilig ooglaseren door Nederlandse oogarts

Kliniek: VISION OOGLASEREN | Aantal reviews: 310
30-07-2012
Tags: akties, contactlenzen, epi lasik, femtosecond, goedkoop ooglaseren, informatieavond, intralase, ISO 9001-2000, kiwa gecertificeerd, kliniek, korting ooglaseren, lasek, laser company, laseradvies, lasik, leesbrilcorrectie met laser, lensimplantaten, monovision, ooglaser vooronderzoek, ooglaserbehandelingen, ooglaseren, ooglasernieuws, oogonderzoek, open avond, open dag, prive kliniek, prk, type lasers, vergoeding ooglaseren, videofragmenten, wavefront, ZKN keurmerk, zorgverzekeraars

Er zijn op dit moment vele aanbieders voor het ooglaseren. Welke kliniek is nou het beste voor uw ogen? Het is voor u van belang dat u goed let op de volgende punten; ervaring van de oogarts, welke methode s kan de kliniek aanbieden, wat voor garantie geeft de ooglaserbehandeling en hoe wordt de kliniek beoordeeld.

Nederlandse oogarts
Bij Vision Ooglaseren in Hoofddorp worden uw ogen behandeld door de Nederlandse oogarts drs. Rolf Zandbergen. Deze oogarts wordt gezien als meest vooraanstaande refractiechirurg in Nederland. Tevens heeft Rolf Zandbergen de veiligste en modernste manier van ooglaseren in Nederland geïntroduceerd en was hij de eerste oogartsen in Nederland die met deze methode aan de slag ging.

Ooglasermethodes
De al langer bekende ooglasermethode is de Lasik behandeling. Dit is inmiddels een verouderde methode maar wordt toch nog aangeboden door verschillende ooglaserklinieken. De reden hiervoor is dat de apparatuur van de IntraLase behandeling voor sommige klinieken onbetaalbaar is.
De nieuwste, veiligste en modernste manier van ooglaseren is de IntraLase methode. Dit is een volledig computergestuurde ooglaserbehandeling. Het percentage complicaties ligt met deze behandeling onder de 1%.
Naast de IntraLase methode biedt Vision Ooglaseren de Lasek methode aan. Deze behandeling zullen wij alleen adviseren als IntraLase niet mogelijk is.

Garantie ooglaseren
U heeft maar één paar ogen, het is van belang dat wij hier zorgvuldig mee omgaan. Een ooglaserbehandeling is een ingreep waar u goed over moet nadenken. Bij Vision Ooglaseren heeft u een levenslange zichtgarantie. Wij nemen de verantwoordelijkheid dat het resultaat van de ooglaserbehandeling overeenkomt met de vooraf ingeschatte en vastgestelde gezichtsscherpte.

Klantervaringen ooglaseren
Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen heeft Vision Ooglaseren een klanttevredenheidsonderzoek afgenomen. De resultaten geven voor u een duidelijk beeld over de kwaliteit en deskundigheid van Vision Ooglaseren. Klik op de button hiernaast om het klanttevredenheidsonderzoek in te zien.

VISION OOGLASEREN

VISION OOGLASEREN

« Lees alle nieuwsberichten