Klinieken nieuws

Het laatste nieuws over ooglaseren:

 • Vision Ooglaseren met klinieken in Amsterdam en Eindhoven heeft het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) certificaat ontvangen. Hiermee is Vision Ooglaseren in Amsterdam het enige ZKN gecertificeerde behandelcentrum voor ooglaserbehandelingen.

 • Wederom kunnen wij met trots zeggen dat wij de hertoetsing van het ZKN Keurmerk en ISO 9001-2008 certificaat zeer succesvol behaald hebben. Met dit keurmerk en certificaat staat Retina Total Eye Care garant voor korte wachttijden en gewaarborgde kwaliteit in een vriendelijke en persoonlijke omgeving.

 • Klanttevredenheidsonderzoek 2014

 • Symposium 25 jaar Oogheelkunde

  Lasik Centrum
  23-06-2015

  Symposium 25 jaar Oogheelkunde Vrijdag 15 mei organiseerde Dr. C. Verdoorn een symposium over 25 jaar ervaring in oogheelkunde, waar heeft heeft het ons gebracht? Het was een prachtige dag, op naar de volgende 25 jaar.

 • Het team van Correct Vision en de poli Oogheelkunde is uitgebreid met twee jonge oogartsen. Op 1 oktober is Gyan Soerjoesing bij ons aan de slag gegaan, een maand later gevolgd door Marloes Burggraaff. Wij heten beiden van harte welkom.

 • Afgelopen jaarwisseling zijn door vuurwerk uiteindelijk 20 mensen blind geworden aan één oog. In totaal liepen 237 mensen aan één of twee ogen letsel op: 30% daarvan was blijvend letsel en 50% van alle slachtoffers was 21 jaar of jonger. Uit deze cijfers blijkt dat het van groot belang is om je ogen goed te beschermen tijdens de periode dat er vuurwerk afgestoken mag worden. Om hier een bijdrage aan te leveren, stelt Pearle Opticiens Haarlem gratis vuurwerkbrillen beschikbaar voor alle basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. De kinderen van de Bos en Vaart school ontvingen vrijdag de eerste vuurwerkbrillen uit handen van Don Hoogendoorn, optometrist, en Marije Sminia, oogarts.

 • Elk jaar zijn er op Oudejaarsavond slachtoffers te betreuren door ongelukken met vuurwerk. Een groot deel daarvan loopt blijvend oogletsel op of wordt zelfs blind.

 • Bij Retina Total Eye Care krijgt u bij een ooglaserbehandeling uw vooronderzoek cadeau!

 • Ontdek samen de nieuwe wereld van goed zien!

  Retina Total Eye Care
  16-07-2014

  Zet samen de stap naar goed zien zonder hulpmiddelen en profiteer van mooie kortingen oplopend tot 40% op de Q-Sight ooglaserbehandeling.

 • In \"EyeWorld Magazine\" wordt elke maand het beste wetenschappelijke artikel bekroond.

 • Alma Care, nu al 10 jaar de goedkoopste !

  Alma Care Nederland
  09-06-2014

  Alma Care bestaat nu 10 jaar! Veel ervaring dus in het begeleiden van mensen naar het befaamde Istanbul Surgery Hospital. Eén van eerste klinieken voor ooglaseren in Europa.

 • Prijzen refractiechirurgie verlaagd.

  OoglaserCentrum Drechtsteden
  20-05-2014

  De kosten voor ooglaserbehandelingen en implantlenzen dalen. Door het grote aantal behandelingen dat inmiddels heeft plaatsgevonden is er veel meer ervaring gekomen. Hierdoor kunnen behandelingen goedkoper worden toegepast.

 • Wij zijn verhuisd!

  OoglaserCentrum Drechtsteden
  09-07-2013

  Neem in onze nieuwe kliniek afscheid van uw bril of lenzen.

 • Vele honderden mensen laten elk jaar hun ogen laseren bij Correct Vision in Alkmaar. Een van de oogartsen is Dr. Sabah Meriwani. Hij is een zeer ervaren en geregistreerd refractiechirurg. ,,Om na de behandeling zonder bril of contactlenzen goed te kunnen zien, is maatwerk en zorgvuldig onderzoek vooraf nodig.” Mensen die willen weten of hun ogen geschikt zijn voor een corrigerende behandeling krijgen daarom eerst een gratis Quickscan. De komende maanden is het ook mogelijk om hiervoor ’s avonds een afspraak te maken.

 • MULTIFOCALE IMPLANTLENZEN

  Retina Total Eye Care
  25-06-2013

  U bent verziend of bijziend? Het implanteren van een op maat gemaakte multifocale kunstlens kan uitkomst bieden voor perfect zicht zonder hulpmiddelen.

 • Laat uw ooglaserbehandeling uitvoeren bij Vision Ooglaseren én ontvang nu tijdelijk een GRATIS zorgpakket. Wij stellen persoonlijke aandacht centraal. Maak een afspraak voor een ooglaservooronderzoek »

 • Heeft u binnenkort een leesbril nodig of heeft u een leesbril en bent u deze altijd kwijt? Of vindt u het steeds maar weer op- en afzetten hiervan uitermate vervelend? Dan hebben wij de oplossing voor u. Bij Vision Ooglaseren is het mogelijk om uw leesbrilafwijking te corrigeren door middel van een leesbrilcorrectie.

 • Het ISH beschikt nu over de nieuwste machine om \'ooglaseren zonder mesje\' mogelijk te maken. Het betreft de Technolas 520F van de firma Bausch + Lomb. Mede ontwikkeld door Dr. Sinan Göker, de chef arts van het Istanbul Surgery Hospital.

 • Ooglaseren met Zwitserse precisie

  VISION OOGLASEREN
  24-01-2013

  Volledig veilig ooglaseren? Vision Ooglaseren werkt met de nieuwste Ziemer IntraLasik Femtosecond Laser.

 • Vergoeding ooglaseren 2013

  VISION OOGLASEREN
  05-12-2012

  Een ooglaserbehandeling is een kostbare ingreep. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten voor een ooglaserbehandeling, dit geldt voor de aanvullende verzekering.